Zoomer Kitty

Zoomer Kitty
Merk:Spin Master robots
Waardering:
5

99,00   Bol-affiliate

Productinformatie Klantwaardering

Spin Master voegt steeds meer robot speelgoed toe aan zijn assortiment. We kenden in Nederland al de Zoomer Robothond en in Amerika is de Zoomer Dino Jester een succes. Als derde komt daar nu de Zoomer Kitty bij. De dierentuin groeit maar door. We zien dat Spin Master steeds beter robot speelgoed maakt.

Wat kan Zoomer Kitty

Denk niet dat Kitty gewoon een katten versie is van de hond van 2014. De Zoomer Kitty kan veel meer.

 • Ze reageert niet alleen op je stem, maar ook op gebaren en kan zelfs je blik volgen met haar ogen
 • Ze maakt natuurlijk ook nog veel betere geluiden dan we al gewend waren bij de Zoomer Hond
 • Ze is geschikt voor kinderen van 3 tot 9 jaar
 • Haar ogen veranderen van kleur om te laten zien hoe ze zich voelt.
 • Your PURRfect friend

Een aanrader deze kat. We verwachten dat het de hit van 2015 wordt. Waarschijnlijk verkrijgbaar vanaf de herfst van 2015.

Zoomer kitty

Comments

 • Zoomer kitty | Yasira

  Hoi iedereen!
  Ik heet Yasira en ik ben 12 jaar en Zoomer kitty lijkt mij de vetste robot die er is. Ik wil er echt heel graag 1! Ik wilde de Zoomer honden versie ook al, maar ik vind de Zoomer kattenversie toch het allervetst! Ik krijg er ééntje zodra die uitkomt in Nederland. Mijn vraag is, wanneer komt ie uit? Ik weet wel dat het in de herfst uitkomt, maar kan iemand een iets duidelijker antwoord geven a.u.b? Alvast bedankt!
  Xxx Yasira

  Posted by Yasira, 17/08/2015 6:29pm (3 years ago)

RSS feed for comments on this page