Anita van den Hoek, robots en ethiek

Anita van den Hoek, robots en ethiek
Merk:Robots.NU Academy
Waardering:
0
Interesse: Contact met Anita

Productinformatie Klantwaardering

Ik ben geen fan van Star Wars, Robocop, iRobot, science fiction maar ik ben wel een fan van veranderingen, IT, robotisering en technologie die ons leven beter en makkelijker maakt. Samen met mensen. Naast mensen.

Ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht naar robots bracht mij veel inspiratie, maar ook vragen, want wat is een robot nu eigenlijk? En hoe gaat deze bundeling van technologieën impact hebben op mensen, organisaties en de maatschappij? Het is deze ontdekkingstocht die ik het leukste vind van het hele verhaal. Om samen met ontwikkelaars, experts, ondernemers, werknemers en organisaties vorm te gaan geven aan deze nieuwe grote technologie-wave. Ik word daar enthousiast van en deel deze inspiratie graag met anderen! U kunt mij bereiken op 06 26 522 506.

 

Anita van den Hoek Robots.nu

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page